IHC / IHC Wireless

Prøv IHC® i virtuel bolig

Gå på opdagelse i vores virtuelle bolig fra din computer, tablet eller smartphone, og oplev et udvalg af intelligente løsninger, der er med til at gøre hverdagen mere komfortabel.

I den virtuelle bolig kan du styre husets elektriske installationer fra din computer, tablet eller smartphone.

 

Styr din intelligente installation med din smartphone

Sluk lyset derhjemme, når de andre har glemt det. Tjek om tv og strygejern er slukket, træk gardinerne for, rul markisen ud, skru op for varmen allerede, når du er på vej hjem. Sæt tyverialarmen til osv. Med IHC har du fuld kontrol over dit hus, hvor end på kloden du befinder dig. Det er nemt at gøre dit hjem intelligent, og nu kan du prøve det her, før du beslutter dig. Klik dig igennem de næste trin her på siden, og opdag de mange fordele ved IHC.

Klik her for at starte den virtuelle bolig 

 

LK IHC Wireless® - Trådløse kontakter

Med LK IHC® Wireless kan dine nuværende kontakter nemt og elegant opdateres. LK IHC® Wireless er trådløse kontakter. De fungerer i bund og grund som almindelige kontakter. Det særlige ved dem er, at de kommunikerer trådløst med hinanden. Det er et selvstændigt system af trådløse sendere og modtagere, der fungerer uafhængigt af IHC-controlleren.

5 fordele ved IHC Wireless

Du kan givetvis genkende en af de her fem situationer, hvor IHC Wireless med fordel kan installeres.

 1. Der kan opstå behov for en ekstra afbryder 
 2. God planlægning fungerer ikke altid i praksis. Her troede man, at alle afbrydere var placeret de rigtige steder, og så viser det sig, at et ekstra tryk ville være idéelt. For eksempel for enden af en lang gang, på toppen eller ved foden af en trappe og hvor korrespondance i øvrigt er belejligt. Med IHC Wireless placeres trykkene let lige dér, hvor de mangler – uden at du behøver trække ekstra kabler.
 3. Gør det nemt at aktivere det udvendige lys
  Særligt i årets mørke måneder er det rart, når udendørslyset er brugervenligt indrettet. Det kan for eksempel være praktisk, at du kan aktivere alt lys i indkørslen samme sted som lyset i for eksempel garage og cykelskur. IHC Wireless gør det også nemt at aktivere det udvendige lys inde fra huset, fra kælderen eller fra garagen.
 4. Lysdæmpning direkte fra lampeudtaget
  Der er ingen, der siger, at lamperne skal lyse med samme styrke hele tiden. Med en lysdæmper er det nemt at skrue ned for lyset og op for hyggen. Du kan nemt installere lysdæmpning, hvor installationen tidligere gjorde det teknisk umuligt. Du skal blot montere lampen på det særlige IHC Wireless lampeudtag, der har indbygget lysdæmper. Derefter kan du sætte alle de batteritryk op, der er behov for og styre lysdæmpningen derfra. Med IHC Wireless lampeudtag er lysdæmpning så let som ingenting.
 5. Den rette stemning med det rette klik
  Med IHC Wireless kan du få det såkaldte scenarielys. Med ét klik dæmpes lyset i børneværelset, men tændes i gangen – eller tv-belysning etableres ved at loftlyset dæmpes, og bordlampen tændes. Igen med ét klik. Det er op til dig at finde ud af, hvad der skal ske, når der klikkes. Få lamperne til at lyse med f.eks. følgende forudbestemte styrker: 100% til arbejdslys, 50% til middagslys og 25% til hygge.
 6. Med IHC Wireless kan du forøge sikkerheden i dit hjem
  Sluk-rum-funktionen kan slukke for flere apparater på samme tid og dermed minimere risikoen for brand og andre ulykker. Det kunne eksempelvis være strygejernet og kaffemaskinen. Ét klik, og så er de begge slukket. Placér afbryderen, så den er ekstra nem at huske, inden man forlader hjemmet, for eksempel i entréen. Udover at øge sikkerheden i hjemmet kan du også spare strøm, da apparater med standbyfunktion i stedet bliver ordentligt slukket.